Contact

06-29160449
Bel mij terug

Werkwijze

Intake
Bij een verzoek tot individuele coaching start ik altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Zo merken we allebei snel of er een klik tussen ons ontstaat. Want een klik betekent écht contact, een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle samenwerking.

Bij een bedrijf stel ik eerst samen met de directie vast wat de behoefte is. Ik wil de vraagstelling eerst integraal bekijken. Hierop wordt dan een traject op maat afgestemd. Dit kan via een bedrijfstraining of individuele coaching van één of meerdere medewerkers.

Traning of coaching

Of het nu gaat om een individueel coachingstraject of een bedrijfstraining, ik wil je een spiegel voor houden en anders laten kijken naar de mensen om je heen. Dit werkt inspirerend en zet aan tot diepgaande verandering wat uiteindelijk zichtbaar wordt in gedrag. Laten zien waar het werkelijk om draait en snel tot de kern komen. Dat is niet alleen werken met handen en hersenen maar vooral met hart en ziel. Dit alles op een respectvolle manier en met plezier, want juist dan gaat leren snel.

Weten wie je bent maakt dat je dicht bij je kern kunt zijn, keuzes kunt maken en bewust een volgende stap kunt zetten. Dit levert zowel voor jezelf als voor je werkgever een positieve ontwikkeling op.

Technieken, methodieken en instrumenten

Tijdens training en coaching maak ik gebruik van diverse werkvormen en interventietechnieken, gebaseerd op methodieken van onder andere Richard Bandler en John Grinder, Daniël Ofman, Stephen Covey, Bert Hellinger, Timothy Leary, Marshall Rosenberg, Marinus Knoope en David Kolb.

Ook is het mogelijk een traject te starten met het laten maken van DISC-persoonlijkheidsprofielen. Dit geeft in één oogopslag een verhelderend beeld van je sterkten, ideale werkomstandigheden, maar ook innerlijke motivatie, irritaties en valkuilen. De profielen bieden snel en grondig inzicht en geven praktische handvatten voor verbetering van effectiviteit in communicatie en gedrag. Ik ben gelicenceerd Persolog® DISC-trainer.