Contact

06-29160449
Bel mij terug

Wie ben ik

Ik ben enthousiast en inspirerend, confronterend en empathisch.
Mijn naam is Gerda van de Pol, geregistreerd coach/trainer communicatie, management en persoonlijke effectiviteit én geregistreerd leefstijlcoach.

Na mijn HEAO wilde ik mij verdiepen in communicatie. Ik ben gestart met een NLP-practitioner gevolgd door NLP-master, persoonlijk begeleider, familie- en oraganisatieopstellingen, DISC-trainer, en de Creatiespiraal (opgeleid door Marinus Knoope). Allemaal mooie technieken om jezelf beter te leren kennen, te weten wat je belangrijk vindt in het leven en hoe je gedragsverandering kunt aanpakken. Om al deze technieken goed in een programma te kunnen zetten heb ik een één-jarige Post-HBO opleiding Trainer-Coach gevolgd bij Blankestijn & Partners.

Afgelopen 10 jaar heb ik vele bedrijfstrainingen en individuele coaching mogen geven aan gemeenten, bedrijven en in de gezondheidszorg. Ook heb ik jaren gewerkt als coördinator, trainer en coach voor Make-A-Wish. Toch miste ik achtergrond in een gezonde leefstijl. Vaak viel mij op dat cliënten die veel stress hadden een ongezonde leefstijl erop na hielden. Ongezonde voeding, te weinig beweging en te weinig ontspanning. Ik kwam erachter dat alleen werken met onderzoek naar het innerlijk en goede communicatie te summier was en dat een algehele levensstijl een belangrijke positieve toevoeging is. Dat was de reden dat ik ben gestart met een Post-HBO opleiding tot leefstijlcoach aan het instituut CAM.

Ik kan nu een nog completer pakket aanbieden afgestemd op de wens van het individu door ook de leefstijl onder de loep te nemen en de cliënt te voorzien van tips en adviezen.