Contact

06-29160449
Bel mij terug

Workshops

Voor de workshops die ik verzorg geldt dat:

  • de inhoud in overleg wordt vastgesteld;
  • de tijdsduur, het aantal deelnemers en de kosten afhankelijk zijn van het onderwerp;
  • maatwerk mogelijk is.

Netwerken
Netwerken wordt steeds belangrijker. Netwerken gaat over investeren in de ander. Het gaat erom: wat kun je voor de ander doen? In deze workshop krijg je tips hoe je succesvol kunt netwerken en daarmee aan meer klanten en dus omzet kan komen.

Professioneel feedback geven en ontvangen
In deze workshop leer je het verschil tussen waarnemen en interpreteren en krijg je concrete handvatten mee aan de hand van een vijf-stappenmodel zodat je in elke situatie op de juiste wijze feedback kunt geven.

Kwaliteiten en valkuilen
Kwaliteiten kleuren de mens. Het zijn vaak vaardigheden waarvan iemand zelf zegt: “Maar dat kan toch iedereen?”. In deze workshop maak je kennis met jouw kernkwaliteiten en bijbehorende valkuilen. Ook bekijken we wat je kunt leren van je “allergieën”, want deze geven inzicht in jouw uitdagingen.

Familie- of organisatieopstellingen   
Opstellingen geven snel inzicht wat de kern van de zaak is. De opstelling is een visuele weergave van het systeem waar je deel van uitmaakt. In familieopstellingen krijgt ieder gezinslid een plek en in organisaties iedere functie een plek.

Geweldloos communiceren
Onze communicatie is vaak gewelddadiger dan we beseffen. De bron van veel conflicten komt door onze taal. In deze workshop gaat het over waarnemen zonder oordeel, voelen, weten wat je wilt en verzoeken doen. Met deze vaardigheden ben je in staat om beter te communiceren en gelukkiger door het leven te gaan. 


Van wens naar werkelijkheid
   
Je loopt al jaren met een bepaalde wens in gedachten maar weet deze niet tot uitvoer te brengen. Tijdens deze workshop krijg je handvatten aangereikt met alle stappen die je leiden naar de werkelijkheid. Een krachtig middel om bijvoorbeeld ‘je eenzaamheid’ aan te pakken of je doel te bereiken.